Пријава против Крсмановића због пријетњи смрћу

Недељко Павловић, директор фирме „Србиње путеви’, тврди да му је Здравко Крсмановић, начелник општине Србиње, синоћ упутио пријетње смрћу путем СМС поруке. "Независним" је достављена скенирана СМС порука у којој стоји: "Тебе и Гоција (Гордан Павловић, власник ‘Србиње путева’, оп.аут.) нема, знајте то ево сада ово знајте јавно". Павловић, који је све пријавио ЦЈБ Српско […]

петак, септембар 28, 2012 / 12:18

Недељко Павловић, директор фирме „Србиње путеви’, тврди да му је Здравко Крсмановић, начелник општине Србиње, синоћ упутио пријетње смрћу путем СМС поруке.

"Независним" је достављена скенирана СМС порука у којој стоји: "Тебе и Гоција (Гордан Павловић, власник ‘Србиње путева’, оп.аут.) нема, знајте то ево сада ово знајте јавно".
Павловић, који је све пријавио ЦЈБ Српско Сарајево, наводи да је СМС порука упућена са Крсмановићевог мобилног телефона.

Подјетимо, Павловић је поднио кривичну пријаву проив Крсмановића због кршења Закона о јавним набавкама.

Крсмановић се пријавом терети да у "Службеном гласнику БиХ" није јавно објавио позив за асфлатирање локалних и сеоских путева и улица које се тренутно изводи на подручју Фоче.
Гордан Павловић, власник ‘Србиње путева’ а.д, изјавио је јуче за ‘Независне’ да страхује за властиту безбједност.

"Колико сам озбиљно схватио пријетње говори и то да јутрос дјецу у школу нисам пустио. Мали је ово град", навео је Павловић.

Крсмановић је за "Независне" изјавио да Недељко Павловић прича небулозе.
"Сад сам још и убица постао. Све је то предизборни потез. Уопште нисам у том филму, сада спремам докторат. Народ ће показати 7. октобра шта мисли", изјавио је Крсмановић.0 КОМЕНТАРА

 1. Чак је и Глас Српске потврдио да је спорна порука послата са интернета и то у вријеме када је Предсједник Крсмановић учествовао у јавној дебати. Све је пријављено полицији и са наше стране, а од мтела се тражи листинг како би се утврдио сервис са интернета одакле је послата порука. Све ће се то убрѕо открити.
  Линк ка Гласу Српске:
  http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Krsmanovic-prijetio-Pavlovicu/lat/94715.html

  Први разлог због којег то раде је ѕато што знају да су већ изгубили изборе у Фочи, и да ће НСП бити најјача странка по броју одборника. Нити једном у кампањи са наше стране није речено ништа ружно о притивкандидату, а они користе и институције државе у обрачуну.
  Други разлог је инсистирање НСП у заштити ријеке Дрине и других природних богатстава. Уводе нас у колонијално ропство и нико, нити један интелектуалац, универзитетски професор, медији, студенти, омладинске организације, друге странке, појединци и остали ништа не смију рећи. Ми ћемо сада инсистирати на референдуму и питати грађане Фоче да ли желе да им се ријека да странцима на 60 година? Исто тако инсистираћемо да се исто уради и у Угљевику и другим градовима. Нико нема право да нам продаје наша природна богатства.
  И оно што је званично, озбиљне пријетње Предсједнику Крсмановићу су потврђене од различитих домаћих и међународних обавјештајних кругова, и уколико би дошло до било каког физичког напада то би се приказало као локални обрачун.

  Линк на званичну презентацију НСП Фоча гдје се налазе детаљи: http://samodjela.com/index.php?option=com_content&view=article&id=106:2012-09-29-14-28-24&catid=1:vijesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *