Преврнуо се аутобус са студентима из Бање Луке

Рано јутрос преврнуо се аутобус у коме су били студенти бањалучког Архитектонско-грађевинског факултета који су се враћали из Марибора. У удесу је повријеђено 36 особа. Сат након поноћи на јужној траци аутопута А3 недалеко од Кутине, с пута је слетио аутобус који је превозио 36 студената с Универзитета у Бањој Луци на повратку са студентског […]

уторак, децембар 18, 2012 / 08:45

Рано јутрос преврнуо се аутобус у коме су били студенти бањалучког Архитектонско-грађевинског факултета који су се враћали из Марибора. У удесу је повријеђено 36 особа.

Сат након поноћи на јужној траци аутопута А3 недалеко од Кутине, с пута је слетио аутобус који је превозио 36 студената с Универзитета у Бањој Луци на повратку са студентског излета из Марибора.

Аутобус се након слијетања преврнуо. Тешко је повријеђено двоје људи, а 34 лакше. Ватрогасци ДВД Стружец били су први на мјесту несреће и почели ослобађати повријеђене из аутобуса.

– С четворицом је било највише посла док смо их ослободили из згужваног лима. Било је ангажовано више возила хитне помоћи која су превозила повријеђене у Сисачку болницу, а у помоћ извлачењу стигла су ватрогасна појачања околних ДВД, а дошла је и сисачко-мославачка жупаница Марина Ловрич Мерзел – рекао је Бранко Тишљар, командир ДВД Стружец.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *