Преварант са Козјака, коначно на суду

ЗАГРЕБ – Аутору познатог серијала аматерских порно филмова „Козјак“, 43-годишњем Борису Барићу из Сплита, у четвртак почиње суђење због подвођења четири дјевојке, међу којима је и једна малољетница. Као и дјевојке из "Козјака", малољетна Лабињанка се Барићу јавила на новински оглас у којем се тражила плесачица, но кад је дошла у Сплит, натјерао ју је […]

среда, април 15, 2009 / 07:00

ЗАГРЕБ – Аутору познатог серијала аматерских порно филмова „Козјак“, 43-годишњем Борису Барићу из Сплита, у четвртак почиње суђење због подвођења четири дјевојке, међу којима је и једна малољетница.

Као и дјевојке из "Козјака", малољетна Лабињанка се Барићу јавила на новински оглас у којем се тражила плесачица, но кад је дошла у Сплит, натјерао ју је да се бави проституцијом заједно с још двјема 30-огодишњим дјевојкама, које су на то пристале. Како малољетница на то није пристајала, сводник ју је почео дрогирати и забранио јој је излазити из стана.

Њена агонија је трајала све док је није избавила полиција, пошто је 2004. ухапсила Барића. Код њега су пронађене 23 таблете седатива "нормабела", а у преметачини стана шприце с остацима хероина.

Неслужбено се дознаје да је несретна дјевојка 17-годишњакиња у тешком имовинском стању од ране младости.

Полиција је у Барићевом стану заплијенила и више видеокасета с порнографским материјалом. Иначе, његов серијал веома невјештих аматерских филмова, назван је према планини Козјак у близини Сплита.

Без обзира на мучност призора у којима Барић готово приморава дјевојке на секс пред камерама, обећавајући им каријеру у Милану, он је постао нека врсте хрватске, али и регионалне андерграунд звијезде. У својим јавним иступима, који су услиједили након што се прославио, он је увијек истицао како никад ни једну дјевојку није ни на шта приморавао. Но, овакав развој догађаја, наслућује и неки други сценарио иза камера.

Суђење ће се десити пред Жупанијским судом у Сплиту. Оптужница Барића терети да је од јануара до маја 2004. године подводио ове дјевојке, те зараду дијелио попола с њима. Он им је плаћао и станарину у Старчевићевој и Геталдићевој улици у Сплиту, у којима су дјевојке пружале сексуалне услуге клијентима.

Барић тврди како није знао да је једна од дјевојака млађа од 18 година, а услуге дјевојака давао је у огласе и скупљао новац због здравствених проблема.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *