Преминуо млади фудбалер Славије

Млади фудбалер јуниорског тима Славије Станко Зечевић изненада је преминуо од срчаног удара. Осамнаестогодишњи Зечевић био је један од најталентованијих фудбалера свог клуба, а ускоро је требао дебитовати за први тим премијерлигаша из Источног Сарајева. “Нажалост, наш млади фудбалер Станко Зечевић преминуо је синоћ. Ми смо информацију добили јутрос од његовог оца. Није тачно да […]

четвртак, март 28, 2013 / 10:17

Млади фудбалер јуниорског тима Славије Станко Зечевић изненада је преминуо од срчаног удара.

Осамнаестогодишњи Зечевић био је један од најталентованијих фудбалера свог клуба, а ускоро је требао дебитовати за први тим премијерлигаша из Источног Сарајева.

“Нажалост, наш млади фудбалер Станко Зечевић преминуо је синоћ. Ми смо информацију добили јутрос од његовог оца. Није тачно да је до овог трагичног случаја дошло на тренингу с тимом, Станко је преминуо у породичном дому у Кисељаку након што му је позлило. Испред нашег клуба, изражавам дубоко жаљење због прераног одласка овог талентованог фудбалера“, казао је за Радиосарајево.ба Драгиша Ћорсовић, портпарол ФК Славија. 

Станко Зечевић играо је и у омладинским категоријама Жељезничара.

Сахрана ће бити одржана данас у Хан Плочи у 14 сати.

 0 КОМЕНТАРА

 1. Туга свеопшта!

  Колико ли се потроши на здарвствену заштиту оних црнчуга и усташа у Игоке-и…ко ј… српску омладину, нек умиру нек се убијају…x-(
  Свакако је то неки тамо неважан сеоски клуб, нижа раса…

 2. У име Ветерана РС искрено и дубоко саучешће породици овог младог и талентованог спортисте. Нека му Бог подари Рајско насеље!

 3. Славија, заиста нема смисла да оптужујеш Додика за смрт овог момка. Због момка бар.

  Ако си способан имаш ти власт критиковати због много ствари, али си сада стварно претјерао.

 4. Iskreno saučešće porodici i neka mu je laka crna zemlja.

  Da, Slavija je u pravu.Djeca u sportskim klubovima su bez ikakve zdravstvene zaštite.Koliko njih prodje kontrolne preglede? Sve je obesmišljeno, sve je degradirano , počevši od života naše djece. Ajde de, što su nas stare otpisali, što žele da nas što prije nema , ali šta nam rade od djece!
  Da je dijete prošlo kontrole možda bi se spriječila tragedija.

 5. Симо П. Ороз,

  Славија, заиста нема смисла да оптужујеш Додика за смрт овог момка. Због момка бар.

  Симела па ја управо критикујем власт.А та власт није од јуче.
  Игокеу сам само навео као примјер, како се арче огромне паре на неколико коња, а било је проблем можда у пар стотина марака обезбедити клубу или лично дечку за квалитетан специјалистички преглед. И дечко би вероватно данас био жив, можда се неби смио бавити спортом али би био жив…Дијете ми је било пар година доста активно у спорту па знам како то све функционише.
  А ево „приједор“ ми оте сваку ријеч.

 6. Симо,ниси у праву.

  Дефинитивно би требало преусмерити сву лову од Игокее на лечење менталих болесника који се појављују на Фронталу.И ових који деле њихова мишљења.

 7. За тебе и такве ко ти Биги, ово је вероватно само несретан и појединачан случај.
  Као и оно убиство дјевојке јуче, као и оне несретне мајке што уби два своја сина,као и несретне мајке што даде једног сина у рату а други јој се пред очима вјеша због немогућности да одгаја своја два сина у овој пребогатој Републици Српској, у којој се милиони по гепецима ваљају.

  Не љутим се ја на ово што си написао.
  Ти само слијепо следиш ставове свог вође. И он каже да сви који му нису по вољи су исфрустрирани и болесни типови. 😛

 8. Највише пара се арчи на републичку управу.Сви имају одличне плате и услове за рад.И судство ту убрајам,донекле полицајце.
  Ал’ мало ко ради свој посао.Не зна,не може,неће…не мора.

  Инспектори су требали затворити ту кафану на време,а један фудбалски клуб би свакако морао да лекара.Или да негде фудбалере пошаље на преглед.Мало је криминала и убистава имајући у виду какву су нам социјализацију приуштили ревносни „националисти“ са Балкана.

  Има читав низ субјеката у структури који су одговорни.Камо среће да је за стање у друштву одговоран било ко као појединац.

 9. Bigeru moj, pa gdje si ti,? Kako gospodja mama? Puši li još onako strastveno? Ne mogu da se ljutim na tebe jer mi je uvijek pred očima slika musavog , gologuzog dječaka koji moli majku da ga opet ne ostavlja samog i ne odlazi sa čikama .
  Pametan si ti momak, pa si svjestan da je izvor svakoga zla poglavnik, ali to je upravo ono što nije uspio da odradi onaj poglavnik kojem su služili tvoji djedovi , ujaci, i ostala plhanski dragovoljci.

  No, kada ti se ogadi ono što si zaradio, a hoće , i hoće, i hoće jer ,jer je to zakon božje pravde, onda ćeš se sjetiti čika prijedora. Oteto je prokleto, ali i posluh je najveće prokletstvo, koje se najviše vraća na onima zbog kojih si bio jedan od poslušnika.
  Upaao si u djavolske kandže, a ko s djavolom tikve sadi, vidjećeš kako prolazi.

  Normalan , imalo normalan,samo bi pljunuo na onoga u čijoj si ti službi, jer zlo braniti , i dobru se nadati, niti je kada moglo, niti će moći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *