Премијера у ГП Јазавац Бања Лука: Разбојничка бајка

У уторак 21.04. у 18х у Градском позоришту Јазавац, премијерно бити изведена педстава РАЗБОЈНИЧКА БАЈКА по тексту Карела Чапека и у режији Јелене Медић. Ово је друга овогодишња премијера на Дјечијој ЈУХУ сцени Градског позоришта Јазавац, а рађена је у копродукцији са ПИР позориштем из Лакташа. Прва реприза је у сриједу 22.04. у 18х. У […]

уторак, април 21, 2015 / 12:06

У уторак 21.04. у 18х у Градском позоришту Јазавац, премијерно бити изведена педстава РАЗБОЈНИЧКА БАЈКА по тексту Карела Чапека и у режији Јелене Медић.

Ово је друга овогодишња премијера на Дјечијој ЈУХУ сцени Градског позоришта Јазавац, а рађена је у копродукцији са ПИР позориштем из Лакташа. Прва реприза је у сриједу 22.04. у 18х.

У представи играју Марко Недељковић, Марко Вукосав, Златан Видовић, Данило Керкез, Александар Ристановић и Бојан Колопић. Сценограф и костимограф је Нина Поповић, писац сонгова Ђорђе Јанковић, а оригиналну музику су радили Ангел Божић и Владимир Јанковић. Музика је снимана у ПСССТ (Пост сцриптум соунд студио).

Покровитељ сезоне 2014/2015. у Градском позоришту Јазавац је компанија МИКРОФИН, а рад на овој представи помогли су и Министарство просвјете и културе и Министарство породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *