Прелеташтво као демократска процедура, ако се гледа из СНСД

Предсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Милорад Додик рекао је данас да даје снажну подршку новоформираној скупштинској већини у Бијељини која овом граду треба дати шансу да се на бољи начин развија. Додик је рекао да је у овим демократским процесима и промјенама у Бијељини учествовао и СНСД. "Ово је велики дан када је манифестована и […]

среда, мај 11, 2016 / 21:49

Предсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Милорад Додик рекао је данас да даје снажну подршку новоформираној скупштинској већини у Бијељини која овом граду треба дати шансу да се на бољи начин развија.

Додик је рекао да је у овим демократским процесима и промјенама у Бијељини учествовао и СНСД.

"Ово је велики дан када је манифестована и конституисана нова скупштинска већина у Бијељини, која граду треба дати шансу да се на бољи начин развија, те да на бољи начин употребљава локалним средствима", рекао је Додик новинарима у Бијељини.

Он је захвалио свим другим политичким партијама и појединцима који су показали да Бијељина има демократску способност да на овај начин, кроз демократске процедуре, доноси веома важне одлуке.

"Ово је допринос интеграцији Републике Српске, јер до сада у Бијељини нисмо имали саговорника када је ријеч о републичким властима. Сада га имамо и то ће сада значити добробит за сам град и све људе који овдје живе", рекао је Додик.

Он је напоменуо да је Бијељина једно од стратешких мјеста у Републици Српској.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *