Преко Амазона до музике

Амазон је покренуо услугу Клауд Плејер која ће омогућити корисницима да подигну своју легално купљену музику у облак и приступају јој преко интернета.  Најпознатија књижара са мреже на свијету лансирала је услугу смјештања и репродукције музике из облака и назвала је Клауд Плејер . Корисници имају на располагању пет гигабајта простора за аплоуд своје музике […]

среда, март 30, 2011 / 08:19

Амазон је покренуо услугу Клауд Плејер која ће омогућити корисницима да подигну своју легално купљену музику у облак и приступају јој преко интернета.

 Најпознатија књижара са мреже на свијету лансирала је услугу смјештања и репродукције музике из облака и назвала је Клауд Плејер . Корисници имају на располагању пет гигабајта простора за аплоуд своје музике којој ће онда моћи приступити са било ког мјеста гдје им је доступан интернет.

Куповином једног албума преко Амазона простор се може увећати на 20 гигабајта, што је довољно за око 4.800 песама. Клауд Плејер је расположив за паметне телефоне Блекбери, Палм и Андроид, али нема подршке за ИОС, што значи да услуга не функционише на АјПеду, АјФону и АјПоду.

Амазон је тим потезом ушао на територију Епла и Гугла за које се прича да већ дуго раде на томе. Сличне услуге већ се нуде под именом емСпот и АудиоБокс, али ово је први пут да ју је представила велика и позната фирма са моћним залеђем.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *