Предсједник Синдиката радника МУП остао без службениг голфа

Душко Јандрић, први човјек Синидиката радника МУП-а РС, остао је без службеног возила голфа 4, а возило ће бити дато на употребу некој од полицијских станица у РС. Мирна Шоја, портпарол МУП-а РС, изјавила је да је то учињено због рационализације трошкова и недостатка службених возила којима располаже ова полицијска агенција. "У склопу активности пописа […]

понедељак, децембар 24, 2012 / 11:46

Душко Јандрић, први човјек Синидиката радника МУП-а РС, остао је без службеног возила голфа 4, а возило ће бити дато на употребу некој од полицијских станица у РС.

Мирна Шоја, портпарол МУП-а РС, изјавила је да је то учињено због рационализације трошкова и недостатка службених возила којима располаже ова полицијска агенција.
"У склопу активности пописа имовине МУП-а РС, а између осталог и службених возила, било је битно утврдити стање основних средстава. Пописом је контатовано да је службено возило МУП-а РС на кориштењу код предсједника Синдиката радника унутрашњих послова без релевантног правног основа те је исто морало бити враћено", навела је Мирна Шоја.

Додала је како је Посебним колективним уговором дефинисано да је МУП РС дужан обезбиједити простор за рад Синдиката те да се нигдје не спомиње кориштење службеног возила, његово сервисирање и регистрација.

Тако је у оквиру мјера рационализације, али и како каже Мирна Шоја, недостатка службених возила, било неопходно извршити прерасподјелу возног парка.

Јандрић каже да је у Европи стандард да су и министар и први човјек синдиката у истом положају па тако оба треба да возе аутомобиле пореских обвезника.

"Узели су голф који је једва ‘ходао’. Узели су голф који ми није ни дао Станислав Чађо већ Дарко Матијашевић у вријеме свог мандата, али нема везе. Ја сам се одазвао на позив из МУП-а, оставио им кључеве и предао возило", изјавио је Јандрић.0 КОМЕНТАРА

  1. Каква срамотна и очигледна осветољубивост? Је ли ово прва година у којој је МУП извршио попис возила? Чим је одбио да слуша утврђено је да синдикалац незаконито вози голфа.Не могу да вјерујем да смо овакву државу створили!!! Зато Вас колеге коментаторе, позивам да још једном погледате наш коментар и апел испод текста о „надолазећим инвестицијама“ које најављује Петар Ђокић.

  2. Evo zašto policajac nije ljudsko biće već je robot,dron,ker koji slijepo i poslušno izvršava naređenje pa makar to naređenje vodilo i ubijanju nedužnih,premlaćivanju djece i penzionera ili smanjivanju njegove sopstvene plate.

    Ker je ker i on zna samo za naređenje i izvršenje i tu nema čovjeka koji misli svojom glavom.

    „I Hitler je bio izabran i SS je bila policija“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *