Предизборна раскршћа: Министар посјетио једно у Верићима

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић посјетио је данас започето градилиште на раскрсници Верићког пута са магистралним путем Бања Лука – Приједор, у Верићима. Министар Чубриловић је истако да је Министарство саобраћаја и веза препознало значај модернизације раскрснице у Верићима и подржало иницијативу за њену изградњу која је предложена од представника овог насеља […]

субота, август 25, 2012 / 12:18

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић посјетио је данас започето градилиште на раскрсници Верићког пута са магистралним путем Бања Лука – Приједор, у Верићима.

Министар Чубриловић је истако да је Министарство саобраћаја и веза препознало значај модернизације раскрснице у Верићима и подржало иницијативу за њену изградњу која је предложена од представника овог насеља које је предводио Драган Поповић.

Министар Чубриловић је истакао да ће изградња ове раскрснице локалном становништву омогућити ефикаснији и безбједнији прелаз преко магистралног пута.

Предсједник Савјета Мјесне заједнице Верићи Ненад Шибаревић захвалио је министру Чубриловићу на подршци за прихватање иницијативе грађана да се питање прелаза преко магистралног пута ријеши на адекватан начин.

Средства за модернизацију раскрснице, у износу од 350.000 КМ, обезбиједила је Влада Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *