Предизборје: Конвенције и коференције

Објављујемо неколико најава и саопштења политичких партија које нам стижу у редакцијско сандуче, можда читаоци проберу неки занимљив догађај. СНСД Обавјештавамо вас да ће се дана, 09.09.2012. године (недеља) у 20,00 часова, у сали Градског биоскопа у Бијељини одржати Изборна конвенција.   СРС РС Предизборна конвенција Српске радиклне странке Републике Српске, на којој ће се […]

субота, септембар 8, 2012 / 16:01

Објављујемо неколико најава и саопштења политичких партија које нам стижу у редакцијско сандуче, можда читаоци проберу неки занимљив догађај.

СНСД

Обавјештавамо вас да ће се дана, 09.09.2012. године (недеља) у 20,00 часова, у сали Градског биоскопа у Бијељини одржати Изборна конвенција.

 

СРС РС

Предизборна конвенција Српске радиклне странке Републике Српске, на којој ће се јавности представити кандидати странке на предстојећим локалним изборима у свим општинама Републике Српске, биће одржана сутра– недјеља, 09.09.2012. године с почетком у 12 часова у хотелу „Видовић“ (конференцијска сала 1.спрат) у Бањалуци.

ПДП

Скуп Градског одбора ПДП-а Бања Лука одржаће се сутра, 9. октобра 2012. године, у хали бањалучког сајма у Бања Луци са почетком у 11 часова.

Скупу ће присуствовати предсједник ПДП-а Младен Иванић.

Предизборни скуп на којем ће учествовати кандидати ПДП-а из Мркоњић Града одржаће се сутра, 9. септембра 2012. године, у кино сали у Мркоњић Граду са почетком у 19 часова.

Скупу ће присуствовати предсједник ПДП-а Младен Иванић.

ДП

Позив на предизборни скуп у понедјељак 10.09.2012 год.

Поштовани,

Позивамо Вас да присуствујете предизборном скупу који организује Демократска партија-Драган Чавић .
Предизборни скуп ће се одржати на локацији МЗ Паприковац (сала МЗ) са почетком у 18,00 часова.

НДС

Обавјештавамо вас да Народна демократска странка у недељу 09.09.2012. године са почетком у 12 часова, организује предизборни скуп у Теслићу у мјесној заједници Ђулићи, на фудбалском стадиону иза школе. На скупу ће се представити кандидати Народне демократске странке за одборнике у скупштини општине Теслић и кандидат за начелника општине Ново Шкребић, а скупу ће присуствовати и предсједник Народне демократске странке др Крсто Јандрић. Народна демократска странка овај скуп сматра својим главним догађајем за недељу 09.09.2012. године.

СЗДС

Обавјештавамо Вас да ће се дана 10.09.2012.године (понедељак), са почетком у 11,00 часова, у просторијама ОО СзаДС Бијељина, ул.Његошева бр. 55, одржати конференција за медије.

ТЕМА:

1. Кратак историјат СзаДС (лична карта СзаДС)
2. Рјешавање проблема незапослености на подручју општине Бијељина у складу са програмским опредјељењима СзаДС.

УЧЕСНИК:
1. Јанковић Жељко, председник ОО СзаДС и кандидат за одборника,
2. Митар Бабић, кандидат за одборника СзаДС Бијељина

 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *