Пред изборе: Стигло писмо намјере за Технички ремонт

Премијер Републике Српске Александар Џомбић рекао је да је Влада Српске добила писмо намјере купца који намјерава да покрене производњу у „Техничком ремонту“ Братунац. "Очигледно је ријеч о озбиљном купцу, који намјерава да обнови производњу у `Техничком ремонту` у Братунцу и да запосли раднике", рекао је Џомбић новинарима у Шамцу. Он је појаснио да је […]

субота, септембар 22, 2012 / 21:59

Премијер Републике Српске Александар Џомбић рекао је да је Влада Српске добила писмо намјере купца који намјерава да покрене производњу у „Техничком ремонту“ Братунац.

"Очигледно је ријеч о озбиљном купцу, који намјерава да обнови производњу у `Техничком ремонту` у Братунцу и да запосли раднике", рекао је Џомбић новинарима у Шамцу.

Он је појаснио да је писмо намјере прослијеђено ресорном министарству, које треба да изврши све анализе, утврди кредибилитет купца и да послије обавијести Владу да би се кренуло у реализацију посла.

Џомбић је нагласио да је приоритет сваке државе, па тако и Републике Српске, да се спаси свако радно мјесто.

У "Техничком ремонту" Братунац тренутно ради 80 радника на производњи полуаутоматских пушака за америчко тржиште.0 КОМЕНТАРА

  1. …писмо намјере, меморандум о руском гасу који такође има снагу као и ово писмо намјере, кључна инвестиција за РС, посао века…ЈОШ ДВАДЕСЕТАК ДАНА, СЛУШАЋЕМО ОВА С..ЊА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *