Правила кажу: Партизан, Панатинаикос, Фенер и Уникаха

Кошаркаши Партизана ће, ако се не одступи од правила, играти у групи топ 16 фазе са екипама Панатинаикоса из Атине, Фенербахчеа из Истанбула и шпанске Уникахе. Наиме, према правилима тимови из истог шешира по квалитету не могу да се нађу у истој групи, тимови из исте групе у првој фази не би требало да играју […]

петак, децембар 31, 2010 / 19:16

Кошаркаши Партизана ће, ако се не одступи од правила, играти у групи топ 16 фазе са екипама Панатинаикоса из Атине, Фенербахчеа из Истанбула и шпанске Уникахе.

Наиме, према правилима тимови из истог шешира по квалитету не могу да се нађу у истој групи, тимови из исте групе у првој фази не би требало да играју у истој групи а исто важи и за клубове из исте државе.

 

Првак Србије је у четвртом шеширу па отпадају Лотоматика, Лијетувос Ритас и Валенсија, у првој фази играли су са Макабијем, Кахом Лаборал и Жалгирисом, а када се даље прате правила добија се само једно рјешење, Панатинаикос, Фенербахче, Униакха и Партизан.

У једној групи требало би да буду Макаби, Олимпија, Барселона и Лотоматика, у другој Олимпијакос, Каха Лаборал, Ефес Пилсен и Лијетувос Ритас, у трећој Монтепаски, Реал Мадрид, Жалгирис и Валенсија.

Жреб, који би требало да је формалност, биће одржан у Барселони, 4. јануара од 13 часова.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *