Праонице аутомобила језгро криминала у Енглеској

У једнонедељној акцији против криминалних банди спроведеној на сjеверу Енглеске у којој су учествовале полиције Манчестера и Еуропола заједно са британским емигрантским и другим безбjедносним агенцијама ухапшено је 78 особа. У акцији је заплењена дрога у вриједности вишој од 285.000 евра и 70.000 евра у кешу, док је 45 лица ухапшено због илегалног боравка у […]

субота, март 29, 2014 / 08:10

У једнонедељној акцији против криминалних банди спроведеној на сjеверу Енглеске у којој су учествовале полиције Манчестера и Еуропола заједно са британским емигрантским и другим безбjедносним агенцијама ухапшено је 78 особа.

У акцији је заплењена дрога у вриједности вишој од 285.000 евра и 70.000 евра у кешу, док је 45 лица ухапшено због илегалног боравка у Великој Британији, саопштено је из Еуропола.

“Ефикасност кооперативног приступа операције била је посебно истакнута успјехом провјере ауто перионица широм Манчестера, гдје је веза између илегалне емиграције и организованог криминла најјасније илустрована“, наведено је у саопштењу.

Рације у перионицама аутомобила у Салфорду, Вигану и Олдаму такође су довеле до открића илегалних радника, а истрагом су откривени осумњичени за подвођење дјеце, трговину дрогом и преваре.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *