Позориште Приједор припрема двије нове представе

„Феничанке“ и „Вечера будала“, називи су двије нове представе које припрема Позориште Приједор. Пробе за „Феничанке“ у режији Дарка Цвијетића су у завршној фази и пред публиком би требало да се нађе крајем мјесеца. Представу „Вечера будала“ по тексту Франсиса Вебера режира бањoлучки редитељ Слободан Перишић, а премијера је најављена за почетак априла. Директор ове […]

уторак, март 11, 2014 / 15:39

„Феничанке“ и „Вечера будала“, називи су двије нове представе које припрема Позориште Приједор. Пробе за „Феничанке“ у режији Дарка Цвијетића су у завршној фази и пред публиком би требало да се нађе крајем мјесеца.

Представу „Вечера будала“ по тексту Франсиса Вебера режира бањoлучки редитељ Слободан Перишић, а премијера је најављена за почетак априла.

Директор ове позоришне куће Зоран Барош каже да је ријеч о урнебесној комедији у чијем средишту су тројица пријатеља који организују вечеру на којој ће сваки довести по једну „будалу“.

У глумачкој екипи су Бранко Јанковић, Синиша Вучићевић, Деан Батоз, Раденко Билбија, Мирела Предојевић, Жељко Касап, Желимир Ривић, Јелена Сексан.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *