Позитивна нула Србије у Глазгову

Фудбалери Србије почели су квалификациони циклус за СП у Бразилу неријешеним резултатом на гостовању против Шкотске 0:0. Срби су у првих пола сата држали средину терена, али су Шкоти имали доста прилика из прекида. У другом полувремену Србија је створила прилике на самом почетку, али је нису искористили. У 58. минуту Шкоти су могли до гола. Дубинску […]

субота, септембар 8, 2012 / 17:53

Фудбалери Србије почели су квалификациони циклус за СП у Бразилу неријешеним резултатом на гостовању против Шкотске 0:0.

Срби су у првих пола сата држали средину терена, али су Шкоти имали доста прилика из прекида. У другом полувремену Србија је створила прилике на самом почетку, али је нису искористили.

У 58. минуту Шкоти су могли до гола. Дубинску лопту након корнера прихватио је Милер, али је голман Србије на време кренуо и успио је да интервенише. Одмах након те прилике Михајловић је извршио и другу измјену. Дарка Лазовића замијенио је Душан Тадић.

 Управо је играч Твентеа био креатор прилике за Србију у 62. минуту, одлично је проиграо Коларова чији ударац из трка је завршио за мало поред стативе домаћина. Велику шансу имала је Шкотска у 66. минуту. Фејса је очајно реговао на средини терена и изгyбио лопту, Нејсмит се нашау у стопроцентној прилици, пребацио је Стојковића али је лопта отишла поред гола.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Били су опасни, али шркрипи са овим изгубљеним лоптама на средини. То је саморањавање.

    Ови убоги Шкоти се у једном периоду повукли и бункер играју против Михиних пулена, који немају правог нападача..Требало их је казнити

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *