Политичар испунио обећање, новинар појео свој текст

Вјачеслав Ледовски, новинар из руског града Краснојарск,испунио обећање од прије двије године и појео сопствени чланак. Ледовски, новинар листа Строитељ, је 2010. написао текст под називом "Обећања су ту да би се кршила", у којем је изразио озбиљне сумње о обећањима које је дао Лев Кузњецов, гувернер региона Краснојарск. Гувернер је, наиме, обећао да ће […]

петак, децембар 21, 2012 / 13:33

Вјачеслав Ледовски, новинар из руског града Краснојарск,испунио обећање од прије двије године и појео сопствени чланак.

Ледовски, новинар листа Строитељ, је 2010. написао текст под називом "Обећања су ту да би се кршила", у којем је изразио озбиљне сумње о обећањима које је дао Лев Кузњецов, гувернер региона Краснојарск. Гувернер је, наиме, обећао да ће изградња четвртог моста преко ријеке Јенисеј почети прије 2015. године.

Новинар је био толико увјерен да гувернер неће испунити своје обећање да је и он дао једно своје – обећао је читаоцима да ће појести своје ријечи ако изградња моста почне прије задатог рока.

Вјачеслав је био јако изненађен када је изградња тог моста почела у септембру 2012. године. Једино што му је преостало је да у сласт поједе "своје ријечи".

Ледовски је исјекао новине у којима је објављен чланак, додао мало павлаке и – појео га.

Да би доказао свима да је частан човјек, све је снимио и поставио на Јутјуб. Међутим, нису сви били задовољни његовим потезом.

"Требало је да поједеш све одштампане примјерке", рекао је један коментатор.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *