Полиција заплијенила аутомобиле криминалаца

У акцији „Титан“ осим кокаина, одузета већа количина новца и скупоцјена возила Министарство унутрашњих послова Републике Српске поднијело је данас Тужилаштву БиХ Извјештај о почињеном кривичном дјелу дјела из члана 250 КЗ БиХ "Организовани криминал" и кривичног дјела из члана 195 КЗ БиХ "Неовлаштени промет опојним дрогама" против 14 чица који су јуче лишени слободе […]

уторак, септембар 4, 2012 / 19:58

У акцији „Титан“ осим кокаина, одузета већа количина новца и скупоцјена возила

Министарство унутрашњих послова Републике Српске поднијело је данас Тужилаштву БиХ Извјештај о почињеном кривичном дјелу дјела из члана 250 КЗ БиХ "Организовани криминал" и кривичног дјела из члана 195 КЗ БиХ "Неовлаштени промет опојним дрогама" против 14 чица који су јуче лишени слободе у акцији „Титан“.

Полицијски службеници МУП-а Републике Српске данас су уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу предали четири лица Тужилаштву БиХ у Сарајеву. Остала лица која су лишена слободе у акцији "Титан" нису предата јер су пристала на сарадњу.

У акцији "Титан" припадници МУП-а РС одузели су 900 грама опојне дроге „кокаин“, већу количину новца, као и 5 скупоцијених возила чија се вриједност процјењује на око 150000 КМ.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *