Полиција спречава прилаз РИК-у, Двери организују протестни штаб

Полицајци у опреми за разбијање демонстрација налазе се око Скупштине Србије, зграде Генералног секретарија председника Србије, познате и као зграда Председништва Србије, као и око Старог двора Неколико десетина полицајаца распоређено је после 18 сати у центру Београда око Скупштине Србије у Краља Милана, где се налази седиште Републичке изборне комисије, пред којом је за […]

недеља, март 16, 2014 / 20:46

Полицајци у опреми за разбијање демонстрација налазе се око Скупштине Србије, зграде Генералног секретарија председника Србије, познате и као зграда Председништва Србије, као и око Старог двора

Неколико десетина полицајаца распоређено је после 18 сати у центру Београда око Скупштине Србије у Краља Милана, где се налази седиште Републичке изборне комисије, пред којом је за вечерас заказан протест Двери.

Полицајци не дозвољавају пешацима пролазак поред зграде парламента, од угла Краља Милана и Драгослава Јовановића до угла Краља Милана и Кнеза Милоша и упућују их на околне улице.

Полицајци у опреми за разбијање демонстрација налазе се око Скупштине Србије, зграде Генералног секретарија председника Србије, познате и као зграда Председништва Србије, као и око Старог двора, односно Скупштине Београда.

На платоу испред градске скупштине распоређен је један одред Жандармерије.

Двери: Наш штаб биће испред кордона

Кoрдони полиције и Жандармерије у пуној опреми направили су прстен око Пионирског парка, Градске Скупштине, преко Теразија до Београђанке; спречавају сваки прилаз згради РИК-а, а најближе што се може прићи је на више стотина метара удаљености!

Међутим, Двери неће одустати од намере да испред кордона организују свој Изборни штаб и Медија центар и ту сачекају резултате избора.

Позивамо изнова све бираче Двери и све медије да дођу испред кордона и заједно са нама чекају саопштење РИК-а, кажу Двераши.

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *