Полиција: Березовски се вјероватно објесио

Обдукција тијела руског дисидента Бориса Березовског, нађеног мртвог на југу Енглеске, открила је да је он вјероватно умро од вјешања, саопштила је полиција. „Обдукција је обављена данас (понедељак) на тијелу 67-годишњег држављанина Русије Бориса Березовског који је нађен мртав у суботу у свом дому у Аскоту”, на југу Енглеске, саопштила је полиција. „Резултат обдукције коју […]

уторак, март 26, 2013 / 08:23

Обдукција тијела руског дисидента Бориса Березовског, нађеног мртвог на југу Енглеске, открила је да је он вјероватно умро од вјешања, саопштила је полиција.

„Обдукција је обављена данас (понедељак) на тијелу 67-годишњег држављанина Русије Бориса Березовског који је нађен мртав у суботу у свом дому у Аскоту”, на југу Енглеске, саопштила је полиција.

„Резултат обдукције коју је обавио патолог Министарства унутрашњих послова, указују на смрт вјешањем. Љекар није нашао трагове борбе”, наводи се у саопштењу.

Британска полиција је послије двадесет четири сата испитивања околности смрти руског тајкуна Бориса Березовског у Беркширу објавила прве закључке – да нема основа да сумња да је смрт била насилна.

Нема ни трагова који указују да се у вили гдје је пронађено његово тијело налазила још нека особа, јавља "Глас Русије".

Руски богаташ Березовски је био миљеник некадашњег предсједника Русије Бориса Јељцина, али је побјегао од Јељциновог наследника Владимира Путина и постао један од његових највећих критичара.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Изгледа да је теби жао што се човјек нормално објесио и што нема доказа да су свемоћне рује умијешале своје прсте.
    Болесно од тебе, без дилеме.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *