Подршка компаније Мтел бициклистима

Бициклистички клуб БСК у сарадњи са бициклистичким клубом Партизан из Београда 18. и 19. априла организује Девету међународну бициклистичку трку „Београд – Бањалука“. Значај ове трке за развој и промоцију спорта и правих друштвених вриједности препознала је и компанија Мтел која дуги низ година подржава рад многих клубова, такмичења и међународних и локалних турнира. Компанија […]

петак, април 17, 2015 / 08:36

Бициклистички клуб БСК у сарадњи са бициклистичким клубом Партизан из Београда 18. и 19. априла организује Девету међународну бициклистичку трку „Београд – Бањалука“.

Значај ове трке за развој и промоцију спорта и правих друштвених вриједности препознала је и компанија Мтел која дуги низ година подржава рад многих клубова, такмичења и међународних и локалних турнира.

Компанија Мтел је са великим задовољством подржала и ову спортску манифестацију.

‘’Очекујемо успјешну манифестацију и драго нам је да као компанија можемо допринијети промоцији спорта, здравог живота и правих друштвених вриједности”, истакли су из Мтела.

Организатори су најавили учешће више од 200 бициклиста из 30 земаља свијета.
Трка почиње 18. априла у 10 часова у Београду, прва етапа завршава у Брчком, након тога, караван се сели у Теслић, а из Теслића такмичари, у недјељу око 12 часова, крећу према Бањалуци. Долазак бициклиста у Бањалуку се очекује око 15.30 часова.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *