Подгорички студенти против НАТО-а: Слободних је више него проданих

Има их који мисле да је Црна Гора стварно постала Монтенегро. Тамо се повремено одржавају округли столови и јавне трибине о приступању Црне Горе НАТО-у, али и поред јаке пропаганде коју спроводи државни врх, подршка народа прикључењу у војну алијансу која их је бомбардовала прије 15 година и даље не прелази 40 одсто.  На једном […]

уторак, март 25, 2014 / 22:43

Има их који мисле да је Црна Гора стварно постала Монтенегро.

Тамо се повремено одржавају округли столови и јавне трибине о приступању Црне Горе НАТО-у, али и поред јаке пропаганде коју спроводи државни врх, подршка народа прикључењу у војну алијансу која их је бомбардовала прије 15 година и даље не прелази 40 одсто. 

На једном од таквих скупова млада и дугокоса студентица Правног факултета у Подгорици узела је ријеч и објаснила министру и присутним представницима НАТО пакта шта већина грађана Црне Горе мисли о њиховој агитацији.0 КОМЕНТАРА

 1. Рестарат,

  Ја чекам смислен одговор само на следећа два питања. Када их добијем можда ћу ревидирати став гледе НАТО.

  1. Зашто су сви српски посалници гласали за заједничку војску са дојучерашњим непријатељима АБиХ и ХВО, а против су заједничке војске са дојучерашњим НАТО непријатељима Грчком, Француском, Шпанијом, Британијом, Турском, Италијом, Словенијом, Њемачком….

  2. Зашто све странке кажу да се залажу за улазак у ЕУ када су тамо наши непријатељи Њемачка, Аустрија, Италија, Словенија, Шпанија, тј. како то да су нам те земље непријатељи када говоримо о НАТО, а пријатељи када говоримо о ЕУ.

  И даље чекам одговор!

 2. Младост је увијек носила грађанску храброст !!!!!!!!!
  А храброст ове дјевојке је за дивљење, као и оног бесједника на такмичењу „За Зорана“, кога су онако кукавички склонили са бине.

 3. restart, 26.03.2014. 15:12:37

  “Druže, ja ti samo govorim šta narod misli i osjeća po ovom pitanju.“

  Пријатељу, како то да народу није сметало да се прави заједничка војска са онима против којих је ратовао 4 године, а сада тврдиш да је народ против заједничке војске са онима против којих је ратовао неупоредиво краће и са много мање жртава?

  Ту ми се нешто не слаже. Или је народ блентав, или га политичке ‘елите’ дебело лажу.

 4. Симо П. Ороз
  …Ту ми се нешто не слаже. Или је народ блентав, или га политичке ‘елите’ дебело лажу.

  Pa šta bi ti prije rekao?

 5. Мислим да је народ блентав, јер да није, неби му синоћ пијани Момир Булатовић поручио да је осјетио олакшање када је почело бомбардовање, а јутрос га у кафани већина хвали како је паметан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *