Почела кампња НСП: Само дјела

Почетак предизборне кампање под слоганом „Само дјела“ за октобарске локалне изборе Нова социјалистичка партија започела је синоћ Предизборном конвенцијом у Фочи. Предсједник Нове социјалистичке партије и кандидат за начелника општине Фоча Здравко Крсмановић увјерен је да ће добити подршку 75 одсто грађана Фоче и да ће Нова социјалистичка партија 7.октобра бити најача политичка партија у овом граду.   […]

субота, септембар 8, 2012 / 14:12

Почетак предизборне кампање под слоганом „Само дјела“ за октобарске локалне изборе Нова социјалистичка партија започела је синоћ Предизборном конвенцијом у Фочи.

Предсједник Нове социјалистичке партије и кандидат за начелника општине Фоча Здравко Крсмановић увјерен је да ће добити подршку 75 одсто грађана Фоче и да ће Нова социјалистичка партија 7.октобра бити најача политичка партија у овом граду.

 

– Наш циљ је чак 51 посто мандата у Скупштини општине и да остваримо апсолутну побједу. У програму као прву ствар наводим запошлавање људи, али на реалним основама са оним са чим ми располажемо. Хидроелектрана " Бук Бијела" да, али са нашим људима, са нашом Електропривредом, јер наши људи то знају, па градили су и Вишеград. Даље, ту су инфраструктурни капитални пројекти, медју којима је изградња Спортско-рекреационог комплекса за затвореним базеном, реконструкција Градског трга са пјешачком зоном, Пријеке чаршије са Градском пијацом – истакао је Крсмановић.

 

На листи за одборнике у Скупштини општине Фоча налази се 27 кандидата, носилац листе је примаријус др Крсто Чанчар.

 

– Данас сам слушао високог функционера СНСД-а који је рекао да је циљ да Србиње постане као и друге општине у којима влада СНСД. И онда сам се сјетио Чајнича, Калиновика и Рудог, ако им је то слоган, програм или порука онда стварно који грађанин, само онај политички слијеп и глув, може да им повјерује и да им да гласове -рекао је Чанчар.

 

Представљање програма грађанима општине Фоче Нова социјалистичка партија
наставља данас обиласком мјесних заједница.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *