Пинтерест је сада слободан за све

До недавно је за отварање Пинтерест налога била потребна позивница од пријатеља или чак самог сајта, али то више не важи. Сада свако ко жели да отвори налог то може да уради једноставном регистрацијом, која је бесплатна и доступна на Пинтерест сајту. Ова ексклузивна новост објављена је недавно на званичном блогу Пинтереста. “Узбуђени смо што […]

субота, август 11, 2012 / 07:29

До недавно је за отварање Пинтерест налога била потребна позивница од пријатеља или чак самог сајта, али то више не важи.

Сада свако ко жели да отвори налог то може да уради једноставном регистрацијом, која је бесплатна и доступна на Пинтерест сајту. Ова ексклузивна новост објављена је недавно на званичном блогу Пинтереста.

“Узбуђени смо што након последњег проширења капацитета можемо да понудимо Пинтерест много већем броју људи. Ако сте Пинер са пријатељима, који су чекали са стране на позив, надамо се да ћете их обавијестити о новој могућности регистрације налога. Срећно пиновање свима!”, писало је у званичном обраћању компаније на Пинтерест блогу.

Почетком 2012. године, Пинтерест је израстао у трећи најпопуларнији сајт за друштвено умрежавање у Америци, одмах иза Фејсбука и Твитера.

Овај сајт омогућава да на великој виртуелној табли качите и пратите сличице и текстуалне објаве везане за ваша интересовања – од технике и технологије, преко музике, здравог живота и медитације, до аутомобилизма, спорта, шоу-биз дешавања и свега другог што вам падне на памет.

ПовезаноОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *