Пет српских православних црквених општина добија новац Фонда за повратак

У Источном Сарајеву данас ће бити потписани споразуми о додјели средстава вјерским заједницама у оквиру пројекта обнове вјерске инфраструктуре, који се финансира из средстава Фонда за повратак БиХ, најављено је из Министарства за људска права и избјеглице БиХ. Потписивању споразума присуствоваће замјеник министра за људска права и избјеглице БиХ Миладин Драгичевић, секретар Министарства Драгомир Ковач, […]

уторак, март 11, 2014 / 07:55

У Источном Сарајеву данас ће бити потписани споразуми о додјели средстава вјерским заједницама у оквиру пројекта обнове вјерске инфраструктуре, који се финансира из средстава Фонда за повратак БиХ, најављено је из Министарства за људска права и избјеглице БиХ.

Потписивању споразума присуствоваће замјеник министра за људска права и избјеглице БиХ Миладин Драгичевић, секретар Министарства Драгомир Ковач, замјеник предсједавајућег Дома народа БиХ Сташа Кошарац и директор Фонда за повратак БиХ Млађен Божовић.

Споразуми ће бити потписани са Српском православном црквеном општином Нишићи у Илијашу, Српском православном црквеном општином новосарајевском Топлик у Источном Новом Сарајеву, Српском православном црквеном општином Касиндо, Долачком српском православном црквеном општином у Новом Сарајеву и Српском православном црквеном општином Пале.

Потписивање је заказано за 14.00 часова у просторијама парохијског дома цркве Светог Ђорђа у Миљевићима у Источном Новом Сарајеву.

Након потписивања споразума, Драгичевић, Ковач, Кошарац и Божовић ће са свештеницима посјетити и цркву Свете Ангелине која се гради у Мјесној заједници Тилава у Источном Новом Сарајеву.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *