Перенчевић: Народ све сиромашнији док се они богате

Члан Општинског одбора Српске демократске странке Лакташи Жељко Перенчевић истиче да поједини функционери Лакташког Савеза независних „такозваних“ социјалдемократа (СНСД) хистерично и нервозно реагују на сваку његову ријеч коју им упути јер је то странка која је у претходним годинама уништила Републику Српску и разорила будућност Лакташа. Чињеница је да је међу неколико најбогатијих људи у […]

четвртак, децембар 20, 2012 / 08:08

Члан Општинског одбора Српске демократске странке Лакташи Жељко Перенчевић истиче да поједини функционери Лакташког Савеза независних „такозваних“ социјалдемократа (СНСД) хистерично и нервозно реагују на сваку његову ријеч коју им упути јер је то странка која је у претходним годинама уништила Републику Српску и разорила будућност Лакташа.

Чињеница је да је међу неколико најбогатијих људи у Републици Српској одређени број Лакташана, који су сасвим случајно блиски владајућем СНСД-у. 
 
Перенчевић: „То су менаџери који су се све ове године богатили прибављајући материјалну корист за себе кроз намештене тендере, буразерска погађања, проценте и провизије, черупање буџета, чак и кроз куповање гласова на изборима.“ Он упозорава да политичке лекције не би требало да дјеле они који су буквално разорили општину и ентитет, показали нам пут у дужничко ропство, иза којих остаје огромна стопа незапослености, који су упропастили угледне фирме и дозволили криминалу и корупцији да се размахне и као хоботница обухвати све сфере друштва. 

„Уопште ме не изненађује што све чешће бесмисленим изјавама нападају мене и Лакташки СДС јер тако покушавају да се „оперу“ пред грађанима. Све док нас буду нападали, знаћемо да смо на правом путу у часној и бескомпромисној борби, за уређену Републику Српску, за наше Лакташе и бољи живот грађана“, истиче Перенчевић. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *