Пеле: Један Меси игра за Барселону, а потпуно други за Аргентину

Легендарни Бразилац Пеле изјавио је да Лионел Меси није онај прави када игра за репрезентацију Аргентине. Пеле је изјавио да Меси није добар за Аргентину као што је то случај са Барселоном, јер му недостаје разумијевања са саиграчима у репрезентацији. По многима најбољег фудбалера данашњице многи критикују да игра слабије у националном тиму, иако је […]

уторак, март 11, 2014 / 09:10

Легендарни Бразилац Пеле изјавио је да Лионел Меси није онај прави када игра за репрезентацију Аргентине.

Пеле је изјавио да Меси није добар за Аргентину као што је то случај са Барселоном, јер му недостаје разумијевања са саиграчима у репрезентацији.

По многима најбољег фудбалера данашњице многи критикују да игра слабије у националном тиму, иако је он већ освојио Олимпијске игре са Аргентином и био кључни играч у квалификацијама за Мундијал у Бразилу.

Међу њима је и Пеле, који каже да се Меси више труди у дресу ‘Блаугране’.

„Када га видите да игра за Барселону, он је Меси, али када игра за Аргентину, он је други Меси. У Барселони је окружен двојицом или тројицом сјајних играча какви су Шави и Инијеста који му помажу. У Аргентини је другачије, јер је теже да се усагласи са саиграчима. То је потпуно други Меси“, рекао је Пеле.

Омалени Аргентинац је прошле недеље дошао у центар пажње фудбалске јавности јер је повраћао на мечу са Румунијом.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *