ПДП: Додик представља само себе, а брука нас све

ПДП сматра да је срамотно и недопустиво понашање Милорада Додика, који је на заједничкој прес конференцији са премијером Србије Александром Вучићем у Београду поново вријеђао и нападао своје политичке противнике. Овакво понашање предсједника Додика је злоупотреба састанка са премијером Србије, као и злоупотреба институција Републике Српске и Србије. ПДП најоштрије осуђује опасан и непримјерен наступ […]

понедељак, јул 20, 2015 / 10:16

ПДП сматра да је срамотно и недопустиво понашање Милорада Додика, који је на заједничкој прес конференцији са премијером Србије Александром Вучићем у Београду поново вријеђао и нападао своје политичке противнике.

Овакво понашање предсједника Додика је злоупотреба састанка са премијером Србије, као и злоупотреба институција Републике Српске и Србије.

ПДП најоштрије осуђује опасан и непримјерен наступ предсједника Додика, који је још једном показао да није у стању да представља јединство свих у Републици Српској. Додик је наставио да дијели народ на оне које воли јер слијепо слиједе његову политику и на оне које мрзи јер показују критички однос према његовом раду.

Иако су овакви Додикови ставови уобичајена појава, ПДП је изненађен што на Додиков непримјерен наступ није реаговао премијер Вучић, јер се све дешавало у његовом присуству, у згради Владе Србије.

Сматрамо да није исправно да предсједник Српске, у присуству премијера Србије, грубо вријеђа и оптужује друге представнике српског народа, који такође обављају високе функције, те се надамо да се такве ствари више неће дешавати.0 КОМЕНТАРА

 1. Овог ругла од председника се мора под хитно ријешити…туга и јад, срамота, безобразлук,…све што ради, мисли и говори подређено је само једноме, а то је да сви стекну дојам како је он и само он ГЛАВНИ БАЈА.
  Све друго је споредно и у другом плану.

  „државник“ нема шта B-):-o:(:(:(:(

 2. Нимало није било пријатно чути ружне ријечи у Београду о нама овамо.

  Нажалост то је наша реалност, подваљивање, пљување, омаловажавање, криминал, корупција,издајничко и бахато понашање од локала, до навјиших врхова.

  Што не би Миле искористио прилику кад су му ови из савеза својом глупошћу, неслогом и (не)намјерним губљењем добивених избора прошле године то омогућили?

  У чему је разлика, погледајте медије и што рекао Радојичић неким младим политичким јуношама, „исти догађај у медијима се приказује на позитиван, или негативан начин, зависи коме од власти и опозиције шта одговара?“

  На шта се сад у савезу ослањају, могу мало на одмјереност Иванића и то је све.

  Нема ту идеје и визије, нема организације и искрености, фали ту Лазаревић и ЗОРА,фали ентузијазам и менаџмент, фали ту наша неукаљана национално одговорна прича и програм ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА за наредне године и деценије, та прича и идеја фали подједнако опозицији, Републици Српској и овом порталу.

  Рекао сам и понављам опет, ова влада мора отићи, или се у већини реконструисати са јасним програмом и роковима по питању привреде са једне стране, са друге то мора бити влада националног јединства по свим другим питањима.

  Знају ли на то приморати Додика ови из савеза, наравно да не, напротив, не видим ја ту ништа снажно осим којег поклича и искакања појединаца, значи нема ту ништа са идејом, нема ништа радикално и авангардно.

  Е то радикално и авангардно, а по народ и грађане Српске позитивно, десиће се са оваквим радом и негативном енергијом опозиције мало сутра, зар не?

  Не можеш будалама објаснити да се не може оборити ова влада само на причи о криминалу, морате несрећници понудити рјешења, а успут рећи да ћете се најебати мајке ратним и послератним профитерима, издајницима и политичким лихварима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *