ПДП: Да је Иванић радио како треба Додик би данас био у затвору

ПДП сматра да је очигледно је да је у владајућим структурама корупција толико присутна и да се свако плаши свакога, те да ни Милорад Додик ни СНСД не могу и не смију започети борбу против корупције сличну оној која је почела у Србији. ПДП је сагласна са дијелом јучерашње изјаве Милорада Додика, у којем оптужује […]

четвртак, децембар 20, 2012 / 12:31

ПДП сматра да је очигледно је да је у владајућим структурама корупција толико присутна и да се свако плаши свакога, те да ни Милорад Додик ни СНСД не могу и не смију започети борбу против корупције сличну оној која је почела у Србији.

ПДП је сагласна са дијелом јучерашње изјаве Милорада Додика, у којем оптужује Младена Иванића да није, док је био на власти, довољно урадио на борби против корупције, јер да јесте данас би Додик био тамо гдје се тренутно налази његов велики пријатељ и пословни сарадник Мирослав Мишковић, кажу у ПДП.

Поводом најновијих Додикових оптужби на рачун Младена Иванића и ПДП-а, Партија демократског прогреса подсјећа јавност да СНСД, од марта 2006.године, у потпуности контролише све полуге власти у Републици Српској и зато је позивање на вријеме кад је неко други вршио власт избјегавање одговорности и признање властите неспособности.

С друге стране, Додик је још прије осам мјесеци и сам признао да постоје корумпирани и неспособни кадрови у СНСД-у и да ће се са њима ускоро обрачунати, посебно у области здравства, шума, те у Геодетској управи, али ниједан крупан случај корупције није ријешен, стоји на крају саопштења.0 КОМЕНТАРА

  1. Члан Г 17+,експерата насталих од стране продужене руке ЦИА – организације НЕД…

    Елем,сложи се он са Додиком да није урадио ништа против корушције,колико ја видим.

  2. „ПДП је сагласна са дијелом јучерашње изјаве Милорада Додика, у којем оптужује Младена Иванића да није, док је био на власти, довољно урадио на борби против корупције…“

    Šta reče čoek i ostade živ ??!!??

    I sad hoće da neko opet glasa za PDP-ovce pa da one opat ne rade svoj posao pa da nam za 10 godina to ovako javno saopšte da nisu radili svoj posao.

  3. Njegova stranka je u raspadu ,jer narod vidi da su obicna interesna skupina ,niti znaju kud niti gdje idu,nisu se reformisali jos od perioda dok su bili u vladi,stranka je pocela da se urusava iznutra,pa je zato vrlo vjerovatno da ce njihovo glasacko tijelo da predje kod Cavica u DPkoji ih je ionako nasankao za izbore i na svoju stranu uspio da izvuce tri mandata u skupstini grada BL!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *