ПДП: Да је Додик хтио смјењивати урадио би то давно

Изјава предсједника СНСД-а Милорада Додика да ће се јавна предузећа у Републици Српској учинити ефикаснијим и да ће се промијенити начин управљања, те да се неће више постављати страначки кадрови за директоре представља нову Додикову неистину, сматрају у ПДП. У овој странци подсјећају да СНСД има апсоутну власт у РС већ више од шест година […]

четвртак, август 2, 2012 / 21:47

Изјава предсједника СНСД-а Милорада Додика да ће се јавна предузећа у Републици Српској учинити ефикаснијим и да ће се промијенити начин управљања, те да се неће више постављати страначки кадрови за директоре представља нову Додикову неистину, сматрају у ПДП.

У овој странци подсјећају да СНСД има апсоутну власт у РС већ више од шест година и да су имали такве намјере могли су их давно провести.

– Подсјећамо јавност да је предсједник Додик у априлу ове године најавио да ће се са смјенама корумпираних и неспособних кадрова, посебно у Шумама РС, у Геодетској управи и у области здравства, почети за ¸¸двије-три седмице“ и да од тога није било ништа – наводе у ПДП.

ПДП сматра да је најновија најава обрачуна са криминалом и корупцијом у властитим редовима од стране Милорада Додика наставак обмане народа, “јер СНСД нема ни воље ни снаге за тај посао , а доказ је и то што се странка није оградила ни од очигледних криминалних активности, попут отмице за коју је осуђен народни посланик СНСД-а Мићо Краљевић“.

Управо из ових разлога у ПДП кажу да ће ускоро представити иницијативу за усвајање Закона о незастарјевању кривичних дјела из области корупције и организованог криминала, након чега ће се открити ко заиста жели борбу против корупције, а ко жели да је заташкава.0 КОМЕНТАРА

  1. Nevezano za ovaj tekst pdpa koji je kao i svi njihovi tekstovi providan i bez značaja, želim da kažem da je onaj komentator sto se predstavlja kao Ramstajn, pravi šupak! Hvala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *