Павић: Заједно градимо Буснове и Томашицу

Предсједник ДНС-а и кандидат за градоначелника Приједора Марко Павић истакао је на вечерашњој предизборној трибини у мјесној заједници Буснови код Приједора да је ово крај који је најмање добио за вријеме садашње локалне власти, али да је ово прилика да то буде исправљено. "До тога је дошло више заслугом самих мјештана него града, али мислим […]

субота, септембар 15, 2012 / 13:06

Предсједник ДНС-а и кандидат за градоначелника Приједора Марко Павић истакао је на вечерашњој предизборној трибини у мјесној заједници Буснови код Приједора да је ово крај који је најмање добио за вријеме садашње локалне власти, али да је ово прилика да то буде исправљено.

"До тога је дошло више заслугом самих мјештана него града, али мислим да је ово прилика да све то исправимо и ми смо дошли да пружимо руку грађанима и да заједнички градимо наше Буснове и Томашицу", рекао је Павић.

Он сматра да има простора да се пуно тога уради како би се унаприједио и овај крај.

"Ми планирамо рјешавање питања водоснабдијевања и то не само за ова два села него за сва села до Приједора, потом реконстуркцију овог друштвеног дома и асфалтирање локалне путне мреже", рекао је Павић.

На вечерашњој трибини, којој је присуствовала и министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејла Решић, мјештанима овог села, те сусједне Томашице и Радиног Гаја, представљени су кандидати ДНС-а за одборнике у Скупштини града Приједора.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *