Павић: Сами ћемо у Приједору формирати скупштинску већину

Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је синоћ да је изборни циљ ДНС-а у Приједору мјесто градоначелника и 16 одборника у локалном парламенту.  "Ми у Приједору хоћемо мјесто градоначелника и 16 одборника да бисмо сами имали скупштинску већину. Нормално је да ћемо имати коалиционе партнере, али, без обзира на то, хоћемо да сами имамо одборничку већину", […]

недеља, септембар 9, 2012 / 09:40

Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је синоћ да је изборни циљ ДНС-а у Приједору мјесто градоначелника и 16 одборника у локалном парламенту.

 "Ми у Приједору хоћемо мјесто градоначелника и 16 одборника да бисмо сами имали скупштинску већину. Нормално је да ћемо имати коалиционе партнере, али, без обзира на то, хоћемо да сами имамо одборничку већину", рекао је Павић који је кандидат за првог градоначелника Приједора.

Он је вечерас у првом обраћању суграђанима у предизборној кампањи рекао да ДНС изборе доживљава као прилику да положи рачуне за урађено, а да је оно што је урађено јака подлога да ДНС од гласача тражи повјерење за наредне четири године.

"Кад је ДНС дошао на власт Приједор није имао гријање, није имао воде, у град се улазило као у тунел јер није било расвјете, главна улица личила је на касабу, није било асфалта у граду и селима, није било нових школа и амбулатни, није било стадиона, градске читаонице, куће доктора Младена Стојановића ни много чега другог, а доласком ДНС-а све се то промијенило и град се препородио", истакао је Павић.

Носилац листе кандидата ДНС-а за одборнике у приједорском парламенту Миленко Ђаковић рекао је да се ДНС неће мијешати у рад других странака у предизборној кампањи.

"Ми ћемо говорити шта смо ми урадили у протеклих осам година и шта намјеравамо урадити у наредне четири године", најавио је Ђаковић на предизборној трибини ДНС-а у Приједору.

Лидер ДНС-а у претеклих осам година на дужности је начелника општине Приједор, а ДНС у локалном парламенту у одлазећем сазиву има осам мандата од укупно 31.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *