Павић: Хуманитарни концерти су промоција, а не помоћ

Градоначелник Приједора Марко Павић изјавио је данас да наводне хуманитарне активности у којима се узима новац од грађана поплављеног подручја и онда враћа том истом подручју нису помоћ него пропаганда. "Лично сам противник таквог вида помоћи. Док један нема гдје спавати, други пјева и каже да је помогао Приједору. То за мене није помоћ и […]

четвртак, мај 29, 2014 / 13:16

Градоначелник Приједора Марко Павић изјавио је данас да наводне хуманитарне активности у којима се узима новац од грађана поплављеног подручја и онда враћа том истом подручју нису помоћ него пропаганда.

"Лично сам противник таквог вида помоћи. Док један нема гдје спавати, други пјева и каже да је помогао Приједору. То за мене није помоћ и ја се, као градоначелник, такве помоћи одричем и таква нам помоћ не треба", рекао је Павић новинарима у Приједору.

Он је рекао да има оних који се желе промовисати на туђој несрећи и дати помоћ од улазница које су платили сами Приједорчани који су страдали у поплавама.

"За мене је помоћ ако су од себе дали или одржали концерт ван Приједора, па донијели помоћ овдје, а не узели наше паре, па их дали нама. То није никаква помоћ и ја сам противник тога", поручио је Павић.

Он је додао да је градска управа имала захтјева да бесплатно уступи салу биоскопа и љетну башту за организовање хуманитарних концерета.

"Љетна башта је поплављена и штета је око 30.000 КМ, а у кино може стати 160 људи и каква је то помоћ", запитао је Павић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *