Партизану одблокирани рачуни

Фудбалски клуб Партизан измирио је дуговања и сви рачуни у 10 српских банака су му одблокирани, објављено је јуче на званичном сајту Народне банке Србије. Европска фудбалска унија (УЕФА) саопштила је у петак да ће Партизан бити суспендован из европских такмичења на три године ако до 31. марта не докаже да је измирио сва дуговања. […]

недеља, децембар 23, 2012 / 10:42

Фудбалски клуб Партизан измирио је дуговања и сви рачуни у 10 српских банака су му одблокирани, објављено је јуче на званичном сајту Народне банке Србије.

Европска фудбалска унија (УЕФА) саопштила је у петак да ће Партизан бити суспендован из европских такмичења на три године ако до 31. марта не докаже да је измирио сва дуговања.

Црно-бели су из истог разлога кажњени и новчано са 100.000 евра .

Тим из Хумске је играјући протекле сезоне у Европи зарадио 2,5 милиона евра.

За пласман у Лигу Европе добиће 1.760.000, 300.000 евра за освојене бодове у истом такмичењу, а из УЕФА током јуна би требало да стигне и 480.000 евра за учешће у квалификацијама за Лигу шампиона.

Други српски клуб који је због дуговања зарадио новчану казну је Војводина, која ће у касу УЕФА морати да уплати 10.000 евра. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *