Партизан са Реалом на рођендан?

Директорка маркетинга ФК Партизан Снежана Филиповић наговијестила је дуел Реал Мадрида са црно-белима на прослави 70 година постојања српског клуба. Маркетиншки тим Партизана гостује на Сантјаго Бернабеуу гдје је шпанском гиганту представио пројекат partizan.tesla.tc који служи одржавању контакта са навијачима. Филиповићеву су на Сантјаго Бернабеу угостили генерални директор Реал Мадрида Хосе Анхел Санчес и директорка […]

уторак, март 18, 2014 / 09:11

Директорка маркетинга ФК Партизан Снежана Филиповић наговијестила је дуел Реал Мадрида са црно-белима на прослави 70 година постојања српског клуба.

Маркетиншки тим Партизана гостује на Сантјаго Бернабеуу гдје је шпанском гиганту представио пројекат partizan.tesla.tc који служи одржавању контакта са навијачима.

Филиповићеву су на Сантјаго Бернабеу угостили генерални директор Реал Мадрида Хосе Анхел Санчес и директорка маркетинга Реала, Бегона Санц, а домаћин је био легендарни играч два клуба Предраг Мијатовић.

Директорка маркетинга Партизана је челницима Реала представила предност те мултимедијалне платформе за шпански клуб са 40 милиона симпатизера широм свијета.

По истеку шестомјесечног промотивног периода, маркетинг Реала одлучиће о ширењу те мултимедијалне платформе која је већ сада доступна на http://real.tesla.tc/.

"Заиста сам импресионирана свим сто сам видела и доживела у званичној посети Реал Мадриду. Морам да признам да су генерални директор, директорка маркетинга и људи из клуба били сјајни домаћини. Поред саме презентације изразили су велико задовољство због наставка пријатељских односа са ФК Партизан из кога су потекли велики играчи, а неки од њих су и оставили дубок траг у Реал Мадриду. Након презентације разговарали смо и о пријатељској утакмици коју би одиграли са Реал Мадридом на наш 70. рођендан за тачно 2 године и могу ексклузивно рећи да се враћам са лепим вестима. Посебно ме радује што је Реал прихватио пилот пројекат Реал.тесла.тц који смо ми у ФК Партизан отпочели званично пре шест месеци", рекла је Филиповићева у Мадриду.

Два тима су последњи пут играла на Бернабеуу 2007, када је домаћин славио 2:0, головима Жулија Баптисте и Ројстона Дрентеа.

Претходно су играли на јесен 2003. године у групној фази Лиге шампиона. У Хумској није било голова, док је Реал на Бернабеуу славио голом Раула из офсајда.

Партизан ће 4. октобра 2015. године прославити 70 година постојања.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *