Пале: Почиње фестивал еколошког и туристичког филма

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – На Палама ће данас бити отворен 4. Међународни фестивал еколошког и туристичког филма „Јахоринафест 2010“, који ће трајати до 2. децембра. Директор фестивала Мирко Деспић раније је изјавио да ће ове године у званичној конкуренцији бити приказано 67 филмова и 11 промотивних спотова, чији аутори долазе из 21 државе, а први пут […]

понедељак, новембар 29, 2010 / 19:55

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – На Палама ће данас бити отворен 4. Међународни фестивал еколошког и туристичког филма „Јахоринафест 2010“, који ће трајати до 2. децембра.

Директор фестивала Мирко Деспић раније је изјавио да ће ове године у званичној конкуренцији бити приказано 67 филмова и 11 промотивних спотова, чији аутори долазе из 21 државе, а први пут учествују и аутори из Ирана, Мађарске и Тајвана.

Главна награда за најбољи филм фестивала биће статуа коју је направио двоструки оскаровац и гост фестивала Колин Артур.

Све фестивалске пројекције и пратеће манифестације биће одржане на Палама у Цековића кући и у Сали Скупштине општине Пале, а улаз је бесплатан.

Фестивал ће свечано бити отворен сутра у 19.00 часова у Цековића кући на Палама.

Покровитељ фестивала је високи представник у БиХ Валентин Инцко, а организује се у сарадњи са Министарством трговине и туризма Републике Српске, фондовима за заштиту природне средине РС и ФБиХ, градовима Источно Сарајево и Сарајево, те општином Пале.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *