Озваничене промјене у Угљевику: Жико Крунић нови директор РиТЕ

За вршиоца дужности директора РиТЕ Угљевик именован је Жико Крунић, досадашњи савјетник директора за правне послове. Фронтал је најавио да ће Крунић, који је дугогодишњи вршилац дужности предсједника Општинске изборне комисије Бијељина, засјести на ову функцију. Осим што је раније радио у РИТЕ Угљевик, Крунић је правник и бавио се адвокатуром. За вршиоца дужности извршног […]

петак, март 29, 2013 / 09:48

За вршиоца дужности директора РиТЕ Угљевик именован је Жико Крунић, досадашњи савјетник директора за правне послове.

Фронтал је најавио да ће Крунић, који је дугогодишњи вршилац дужности предсједника Општинске изборне комисије Бијељина, засјести на ову функцију.

Осим што је раније радио у РИТЕ Угљевик, Крунић је правник и бавио се адвокатуром.

За вршиоца дужности извршног директора за техничка питања именован је Милан Мирковић, досадашњи руководилац Радне јединице Термоелектрана.

Анти Гајићу, генералном директору РиТе `Угљевик`, те Милутину Тасовцу, извршном директору за техничка питања који је на овом мјесту провео пет година, истекао је мандат на овим функцијама па је надзорни одбор донио одлуку о именовању нових руководилаца за вршиоце дужности до окончања конкурсне процедуре", објасшњено је у РиТЕ.

Анто Гајић је на функцији првог човјека овог електроенергетског предузећа био од 2007. године, а скраћеница в.д. му је скинута у марту 2009. године. Докторирао је на Машинском факултету у Новом Саду.

 У прошлој години, према завршном рачуну, РиТе Угљевик остварила је 11,9 милиона КМ нето добити.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *