Ово је најретвитованија слика, која је претекла и Обаму

Домаћица доделе Оскара Елен Деџенерис је успјела да обори Обамин рекорд по броју дијељења „најјачег селфија свих времена“ по овој друштвеној мрежи. Наиме, током додјеле Оскара у Лос Анђелесу, одржане рано јутрос по средњеевропском времену, домаћица свечаности је ТВ аудиторијуму од око милијарду гледалаца најавила да ће направити тзв. селфи који ће бити у рекордном […]

понедељак, март 3, 2014 / 15:33

Домаћица доделе Оскара Елен Деџенерис је успјела да обори Обамин рекорд по броју дијељења „најјачег селфија свих времена“ по овој друштвеној мрежи.

Наиме, током додјеле Оскара у Лос Анђелесу, одржане рано јутрос по средњеевропском времену, домаћица свечаности је ТВ аудиторијуму од око милијарду гледалаца најавила да ће направити тзв. селфи који ће бити у рекордном броју пута ретвитован са њеног профила на Твитеру.

На брзину је окупила звезде од величине чијих имена може да „вам позли“ – Мерил Стрип, Џулија Робертс, Кевин Спејси, Бредли Купер, Џенифер Лоренс, Џаред Лето, Ченинг Тејтум, новопечена оскаровка Лупита Нијанго…

И стварно, убрзо је ова друштвена мрежа доживјела колапс од покушаја „свих живих“ да тог тренутка помогну Елен у намјери.

"Још само да Бредли има дуже руке" прокоментарисано је на твитеру, као замјерка због којих би фотка имала већи одјек.

Но, бројке говоре следеће: за нешто мање од пола часа, фотографија је ретвитована пола милиона пута, а за 40-так минута је надмашила и рекорд Барака Обаме са дирљивом фотографијом „Још четири године“, која је настала након реизбора.

После пуног часа, бројка је достигла невјероватних 1.248.051 ретвитова!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *