ОУШНОВИХ ЈЕДАНАЕСТ (OCEAN`S ELEVEN)

Продуцентски филм. Који сакупи иначе веома скупе глумце, у договору да подијеле зараду на проценат. Исто то, пошто је напустио затвор, ради и господин Оушн. Океанском одлучношћу скупља многобројну банду, којој сваки члан има специјалност. Од чега је величанствена једино Кинезова.

среда, март 2, 2011 / 05:37

Једанаест људи треба учинити немогуће. Опљачкати пљачкаше, а да при том остану живи. Оробити коцкарницу у Лас Вегасу, која је сасвим успут и власништво човјека који је господину Океану преотео жену. Успјевају, наравно, и жена прелази на страну добрих пробисвета. Не због новца, већ захваљујући погледу на екран надзорне камере.

Тај снимак је немогућ, као и готово све што се да видјети. А садржај му је: Садашњи муж је се одриче пред бившим мужем, само ако му ода гдје крије украдени новац. То сазнаје захваљујући невјероватној координацији пљачкаша, који су поред несаломивог обезбјеђења, стигли и на то мислити. Имају они смисла за романтику.

Количина немогућности радње, овај филм комотно сврстава у нетипичне представнике научнофантастичног жанра. Много више него Соларис, потписан од истог редитеља.

 

(Редитељ: Стивен Содеберг; Улоге: Џорџ Клуни, Бред Пит и … joш девет њих)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *