Откуп укупне домаће количине пшенице

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и представници млинске и пекарске индустрије опредјељени су за откуп укупне домаће количине пшенице која испуњава услове за људску употребу, као и остале количине које треба усмјерити у производњу сточне хране. На данашњем састанку ресорног министра Стеве Мирјанића са представницима млинске и пекарске индустрије, мјере Владе Републике Српске, […]

понедељак, јул 6, 2015 / 11:55

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и представници млинске и пекарске индустрије опредјељени су за откуп укупне домаће количине пшенице која испуњава услове за људску употребу, као и остале количине које треба усмјерити у производњу сточне хране.

На данашњем састанку ресорног министра Стеве Мирјанића са представницима млинске и пекарске индустрије, мјере Владе Републике Српске, у погледу производње пшенице, оцијењене су као веома добре.

Циљ састанка био је да се постигне договор о откупу и преузимању домаће производње пшенице, као и о условима откупа, саопштено је из Министарства.

Влада Републике Српске и ресорно министарство чине све напоре у реализацији постојећих и изналажењу додатних мјера за обезбјеђење откупа свих количина пшенице рода 2015. у Републици Српској. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *