О’Саливен трећи свих времена

Актуелни свjетски шампион у снукеру Рони О’Саливен освојио је Отворено првенство Велса у недељу и постао трећи у историји по броју титула. Он је у финалу у Њупорту надиграо Динга Ђунхуија из Кине са 9:3 и освојио трећу титулу на Велс опену у каријери (2004, 2005). Петоструки шампион свијета је освојио другу титулу ове сезоне, […]

уторак, март 4, 2014 / 09:05

Актуелни свjетски шампион у снукеру Рони О’Саливен освојио је Отворено првенство Велса у недељу и постао трећи у историји по броју титула.

Он је у финалу у Њупорту надиграо Динга Ђунхуија из Кине са 9:3 и освојио трећу титулу на Велс опену у каријери (2004, 2005).

Петоструки шампион свијета је освојио другу титулу ове сезоне, а 26. у каријери по чему си испред њега само Стивен Хендри са 35 и Стив Дејвис са 26 титула.

О’Саливен је до финала изгубио само седам фрејмова, али ни Ђунхуи није успео да му парира. Након стартних 4:1, у вечерњи дио је ушао са шест фрејмова предности, да би Кинез са два узастопна смањио на 7:3.

Ипак, О’Саливен је узвратио истом мером, а побједу је потврдио у 12. фрејму својим 12. максималним брејком у каријери од 147 поена. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *