Орбан: Илегалне миграције повезане са тероризмом

Мађарски премијер Виктор Орбан рекао је данас да постоји јасна веза између илегалних миграната који долазе у Европу и растуће опасности од тероризма.  "Постоји јасна веза између илегалних миграната који долазе у Европу и ширења тероризма", рекао је Орбан у говору у Румунији. Он је додао да је очигледно да се не могу издвојити насилни […]

субота, јул 25, 2015 / 13:06

Мађарски премијер Виктор Орбан рекао је данас да постоји јасна веза између илегалних миграната који долазе у Европу и растуће опасности од тероризма.

 "Постоји јасна веза између илегалних миграната који долазе у Европу и ширења тероризма", рекао је Орбан у говору у Румунији.

Он је додао да је очигледно да се не могу издвојити насилни терористи из огромне масе људи.

Према његовим ријечима, илегална имиграција допринијела је порасту незапослености и криминала у земљама Запада.

"Наш одговор је јасан: ми желимо да сачувамо Европу за Европљане, а то захтјева напоре и других земаља", рекао је Орбан. Он је додао да је жеља Мађарске да сачува своју земљу за Мађаре.

"Политике ЕУ нису довољно снажне у одбрани својих грађана од пријетњи коју представља растућа имиграција", рекао је Орбан.
Орбан је истакао да западни "фундаментализам људских права" даје морално охрабрење мигрантима.

У Мађарску је од почетка године стигло више од 80.000 миграната, што је двоструко више у односу на цијелу прошлу годину.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *