Он ће им каже: Вулин каже да Загреб води погрешну политику према Београду

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Александар Вулин оцијенио је да је хрватско блокирање преговарачких поглавља Србије са ЕУ очигледан показатељ да Хрватској није стало до добросусједских односа и да води погрешну политику према Београду. Вулин је нагласио да је Хрватска земља која би требало да се посвети својим проблемима, те поручио […]

четвртак, мај 5, 2016 / 13:06

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Александар Вулин оцијенио је да је хрватско блокирање преговарачких поглавља Србије са ЕУ очигледан показатељ да Хрватској није стало до добросусједских односа и да води погрешну политику према Београду.

Вулин је нагласио да је Хрватска земља која би требало да се посвети својим проблемима, те поручио да Београд занима само мишљење Брисела о српским интеграцијама, преносе београдски медији.

"Од одговора Брисела зависиће политика Србије. У Србији постоји замор од условљавања и дуплих стандарда", рекао је Вулин.

На јучерашњем састанку амбасадора земаља чланица ЕУ у Бриселу, Хрватска поново није дала сагласност за отварање поглавља 23 у преговорима Србије и ЕУ. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *