Омониа помаже манастирима и народу на КиМ

Прије него што су играчи кипарског освајача Купа изашли на тренинг заказан за 20 часова на терену највећег фудбалског стадиона у Србији, тренер Омоније Неофитос Ларкоу одржао је конференцију за медије. Устаљена, протоколарна ствар, завршила се ипак изненађењем. И то веома пријатним. По завршетку конференције присутнима се обратио менаџер за комуникацију клуба из Никозије и […]

четвртак, август 2, 2012 / 13:51

Прије него што су играчи кипарског освајача Купа изашли на тренинг заказан за 20 часова на терену највећег фудбалског стадиона у Србији, тренер Омоније Неофитос Ларкоу одржао је конференцију за медије.

Устаљена, протоколарна ствар, завршила се ипак изненађењем. И то веома пријатним. По завршетку конференције присутнима се обратио менаџер за комуникацију клуба из Никозије и на опште изненађење свих рекао да ће фудбалски клуб Омонија новчано подржати акцију помоћи манастирима, црквама и угроженим породицама на Косову и Метохији.

Наиме фудбалски клуб Црвена звезда одлучио је да дио прихода остварених од продаје улазница донира српским светињама и људима који веома тешко живе у јужној српској покрајини. Кипарски клуб се придружио овој хуманитарној акцији и сутра, на дан утакмице донираће новчану помоћ нашим сународницима.

Гест вриједан пажње и сваке похвале сигурно ће утицати на то, да и поред велике и беспоштедне борбе које ће засигурно бити у двомечу српског и кипарског клуба, Црвене звезда и Омонија развију једно велико и искрено спортско пријатељство.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *