Одобрен нови министар транспорта и комуникација

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ издала је на данашњој сједници потврду да Исмир Јуско испуњава потребне услове прописане Законом о Савјету министара БиХ за именовање на функцију министра транспорта и комуникација БиХ, саопштено је из ЦИК-а. Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић прослиједио је 27. априла ЦИК-у и Агенцији за истраге и заштиту БиХ на […]

четвртак, мај 5, 2016 / 13:33

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ издала је на данашњој сједници потврду да Исмир Јуско испуњава потребне услове прописане Законом о Савјету министара БиХ за именовање на функцију министра транспорта и комуникација БиХ, саопштено је из ЦИК-а.

Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић прослиједио је 27. априла ЦИК-у и Агенцији за истраге и заштиту БиХ на провјеру образац кандидата за министра транспорта и комуникација БиХ Исмира Јуска.

Лидер Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић потврдио је претходно да ће Јуско бити нови кандидат за министра, након што је одустао Бакир Даутбашић.

Радончић је појаснио да је Даутбашић одустао од кандидатуре да би се релаксирали односи коалиционих партнера. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *