Обавјештајци вечерас свирају цијели албум уживо

У бањалучком Дому омладине вечерас ће бити одржана промоција првог албума групе Важно обавјештење! Конференција за новинаре биће одржана у 20 сати, а у 21 сат имаћете прилику да чујете цијели албум и то уживо. Поред чланова бенда Важно обавјештење, на промоцији ће бити и сви музичари с којима је бенд сарађивао на албуму, а […]

субота, септембар 15, 2012 / 15:17

У бањалучком Дому омладине вечерас ће бити одржана промоција првог албума групе Важно обавјештење!

Конференција за новинаре биће одржана у 20 сати, а у 21 сат имаћете прилику да чујете цијели албум и то уживо.

Поред чланова бенда Важно обавјештење, на промоцији ће бити и сви музичари с којима је бенд сарађивао на албуму, а који чине окосницу домаће музичке сцене.

На албуму који се зове "Увијек За! (Против Не!)" нашло се осам пјесама, употпуњених једном бонус нумером.

– За сарадњу са пијанистом Арсеном Чаркићем већ знате, а сигурни смо и да ће вам се допасти остали бањалучки музичари с којима смо сарађивали снимајући албум. Ко су они – нека остане тајна још неко вријеме – кажу у бенду.

Неке од пјесама са албума написане су по текстовима који су им поклонили пријатељи.

– Посебно желимо да се захвалимо Милану Ракуљу (пјесник) који је написао пјесме „Увијек За!“ и „Ембрион“ и Небојши Раљићу који је написао текст за пјесму „Свјетска“.

Снимање албума почело је почетком априла ове године и трајао је око три мјесеца. Комплетну аудио продукцију потписује Дигитал Бојлер Студио на челу са Нинославом Тики Добријевићем.

Сарадња са Тикијем траје скоро од оснивања бенда, па није било дилеме око избора најбољег за техничку реализацију албума.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *