О. Тадић: СДС допринио развоју Добоја

Потпредсједник СДС-а Огњен Тадић рекао је да је Општински одбор СДС-а у Добоју значајно допринио развоју овог града, по чему је, већ низ година препознатљив у Републици Српској и код осталих политичких странака. Тадић, који је синоћ присуствовао конвенцији добојског СДС-а, нагласио је да СДС има пуно бисера, али да је међу њима најбољи Градски […]

недеља, септембар 16, 2012 / 18:44

Потпредсједник СДС-а Огњен Тадић рекао је да је Општински одбор СДС-а у Добоју значајно допринио развоју овог града, по чему је, већ низ година препознатљив у Републици Српској и код осталих политичких странака.

Тадић, који је синоћ присуствовао конвенцији добојског СДС-а, нагласио је да СДС има пуно бисера, али да је међу њима најбољи Градски одбор СДС-а Добој.

Члан Главног одбора СДС-а Мирко Шаровић рекао је да су на кандидатској листи за Скупштину града чланови странке који су снага не само добојског градског одбора, већ уопште СДС-а, јер су у своме досадашњем веома добром раду препознатљиви не само на локалном, већ и на нивоу Републике Српске, као и у БиХ.

Кандидат СДС-а за градоначелника Добоја Обрен Петровић сматра да је вишегодишње јединство свих грађана и политичких странака значајно допринијело свеопштем развоју Добоја, а тиме и Републике Српске.

Петровић, који је и предсједник добојског СДС-а и вршилац дужности градоначелника Добоја, нагласио је да ће, ако буде изабран 7. октобра за градоначелника, наставити са досадашњим развојем Добоја, а тиме и стварањем услова за још већи стандард свих његових грађана.

Носилац одборничке листе СДС-а за Скупштину града Небојша Марић је истакао да ова странка на листи има образоване и стручне кадрове, који су у досадашњем раду доказали да су способни да створе пословно – развојни амбијент, а тиме и услове за интересовање инвеститора, и запошљавање, посебно младих.

За октобарске изборе у Добоју за градоначелника, осим Петровића, пријавила су се још четири кандидата, а за 31 мјесто у градској Скупштини 33 политичка субјекта и коалиције са укупно 462 кандидата, међу којима и 11 независних кандидата.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *