НСП: Писање НН је припрема за Крсмановићеву ликвидацију

Нова социјалистичка партија се огласила поводом текста у Независним новинама. Независне новине из Бања Луке, у власништву Жељка Копање, данас су у свом издању објавиле текст под насловом “Начелник општине Фоча пријављен због пријетњи смрћу”. Сам текст је пуна неистина и дио је стратегије мафијашких кругова, чије политичке марионете губе подршку, а сами страхују да […]

субота, септембар 29, 2012 / 12:10

Нова социјалистичка партија се огласила поводом текста у Независним новинама.

Независне новине из Бања Луке, у власништву Жељка Копање, данас су у свом издању објавиле текст под насловом “Начелник општине Фоча пријављен због пријетњи смрћу”.

Сам текст је пуна неистина и дио је стратегије мафијашких кругова, чије политичке марионете губе подршку, а сами страхују да би ускоро могли бити предмет истраге специјалног тима Европске уније, након чега би могли да остану, не само без политичке подршке већ и без капитала и без слободе.

Слични случајеви ревизија приватизација и лишавања слободе су се недавно одиграли и у Србији и то је постала пракса Европске уније за државе које желе да приступе том савезу.

Лажним оптуживањем начелника општине Фоча, мафијашке структуре желе да створе амбијент за притисак и могућу ликвидацију Здравка Крсмановића, јер на други начин не могу да зауставе човјека који једини јавно и јасно упозорава на нелегално извлачење шљунка из Дрине, на загађивање ријеке Бистрице, на непријављивање запослених и избјегавање плаћања пореза и доприноса, коришћење нерегистрованих камиона итд.

“Желим да поручим Фочацима, да не брину. Лажно оптуживање мене да сам смрћу пријетио човјеку који из наше општине жели само да извуче природна богатства, представља непријатност за мене, али са друге стране је и добра прилика да се у јавност изнесу и прави разлози због чега ме оптужују људи који не воле Фочу и чије вријеме богаћења пролази и којима долази вријеме одговорности за своје поступке”, изјавио је Здравко Крсмановић, начелник општине Фоча.

Нова социјалистичка партије ће о наводном случају пријетње обавјестити све релевантне домаће и међународне институције и захтјевати утврђивање истине и строге казне за сваког ко се на овакав начин поиграва са судбином једног града.

Повод

Независне Новине су објавиле да је Недељко Павловић, директор фирме "Србињепутеви" а.д., пријавио да му је Здравко Крсмановић, начелник општине Србиње, пријетио путем СМС поруке.

"Независним" је достављена скенирана СМС порука у којој пише: "Тебе и Гоција (Гордан Павловић, власник ‘Србињепутева’) нема, знајте то ево сада ово знајте јавно."

Павловић наводи да је СМС порука упућена у четвртак увече, док Крсмановић тврди да је у то вријеме држао говор на предизборном митингу.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *