Новосадски сајам пољопривреде отвара Борис Тадић

НОВИ САД – Предстојећи 78. међународни пољопривредни сајам у Новом Саду требало би да отвори предсједник Србије Борис Тадић. "Уколико Тадић буде спречен државничким обавезама, Међународни пољопривредни сајам отвориће Душан Петровић, министар пољопривреде и трговине у Влади Србије", рекао је генерални директор Новосадског сајма Горан Васић на конференцији за новинаре. Предсједник Пословног удружења увозника пољопривредне […]

четвртак, април 21, 2011 / 20:32

НОВИ САД – Предстојећи 78. међународни пољопривредни сајам у Новом Саду требало би да отвори предсједник Србије Борис Тадић.

"Уколико Тадић буде спречен државничким обавезама, Међународни пољопривредни сајам отвориће Душан Петровић, министар пољопривреде и трговине у Влади Србије", рекао је генерални директор Новосадског сајма Горан Васић на конференцији за новинаре.

Предсједник Пословног удружења увозника пољопривредне механизације Ђорђе Мишковић рекао је да ће на Сајму бити изложени најновији, односно најскупљи свјетски брендови комбајна и трактора.

"Тако ће се на сајму са својим најновијим машинама појавити Џон Дир, Клас, Холмер…, чије се цијене крећу, у зависности од њихове опремљености, од 250.000 до 450.000 евра. Произвођачи тих машина потрудиће се да купцима буду обезбеђени специјални сајамски попусти", навео је Мишковић, чије је Удружење пословни партнер Пољопривредног сајма.

Пољопривредне машине, опрема и резрвни дијелови чиниће половину од укупног броја изложених сајамских експоната.

Предстојећи 78. међународни пољопривредни сајам биће одржан у Новом Саду од 14. до 21. маја.

За посјетиоце с купљеним улазницама обезбијеђена је и велика наградна игра, а најсрећнијем ће припасти трактор "Беларус".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *