Нови Сад: Запаљен аутомобил новинарке Курира

У центру Новог Сада запаљен је аутомобил „алфа ромео“ новинарке листа „Курир“ Зорице Радуловић, саопштила је редакција београдских дневних новина.  Аутомобил Радуловићеве запаљен је синоћ око 23.30 часова испред зграде у којој живи и то само неколико минута након што је она изашла из возила. Ватра је захватила и "југо" који је био паркиран поред […]

субота, јун 23, 2012 / 17:04

У центру Новог Сада запаљен је аутомобил „алфа ромео“ новинарке листа „Курир“ Зорице Радуловић, саопштила је редакција београдских дневних новина.

 Аутомобил Радуловићеве запаљен је синоћ око 23.30 часова испред зграде у којој живи и то само неколико минута након што је она изашла из возила.

Ватра је захватила и "југо" који је био паркиран поред новинаркиног возила, али су ватру убрзо угасили новосадски ватрогасци.

Случај је пријављен полицији, која интензивно трага за починиоцима, наводи се у саопштењу редакције "Курира".

Радуловићева је истакла да не зна ко је то могао да уради.
"Инспектори су ме питали ко ми је претио у последњих годину дана и ја сам им све испричала. Неколико минута пре експлозије изашла сам из аутомобила и ушла у зграду. Могло је да се догоди да и сама настрадам", рекла је Радуловићева.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *