Нови Град: Улице контаминирало и лажно писмо министрице Голић?

У Републици Српској је на помолу афера са фалсификованим потписом потпредсједнице Владе, јер је на улицама Новог Града, освануло лажно писмо које је наводно Сребренка Голић упутила Сњежани Рајилић. Пажњу је привукло и у скупштини Републике Српске, а цијелим случајем позабавиће се МУП Републиек Српске. Голићева тврди да се ради о обичном фалсификату који је […]

среда, април 15, 2015 / 23:16

У Републици Српској је на помолу афера са фалсификованим потписом потпредсједнице Владе, јер је на улицама Новог Града, освануло лажно писмо које је наводно Сребренка Голић упутила Сњежани Рајилић. Пажњу је привукло и у скупштини Републике Српске, а цијелим случајем позабавиће се МУП Републиек Српске.

Голићева тврди да се ради о обичном фалсификату који је подметнут у најосјетљивом тренутку за грађане те општине.

А ко год писао и каква год му намјера била, направила је праву пометњу у општини Нови Град. Писмо је на тренутак збунило и начелницу те општине. Позива надлежне да се открију ко стоји иза тога и поручује – искључите политику, заштитимо грађане Новог Града.

У писму са потписом и печатом ресорног министарства Голићева наводно упозорава Рајилићеву да опозиција у Републици Срспкој већ дуже вријеме покушава проблематизовати питање око нуклеарног отпада иако је општина Двор провела све потребне процедуре.

Иако су и једна и друга супротног мишљења да у писму стоји да је предвиђена локација за депонију довољно удаљена од Новог Града и да не представља никаву опасност за здравље грађана те општине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *